Camping skal være primitivt, men nogen gang kan det nu alligevel være rart med en blød madras at sove på og have fast tag over hovedet, så man ved at man ikke bliver våd, hvis der skulle komme en regnbyge. Men selvom man har madras og fast tag over hovedet, så behøves camping ikke være luksus. Jeg har valgt at anskaffe mig en såkaldt minicampingvogn for netop at holde det primitivt. Den giver de for mig væsentligste ting: En god seng og ly for eventuel regn.

mini campingvogn
Mærke og model: Selandia – Silverline mini
Indvendige mål: 260 x 110 x 130 (LxBxH)

I basis-udgaven får man en vogn med to sidevinduer, et tagvindue, en madras på 190 x 110 cm samt indvendig LED-belysning, hvis vognen er koblet til bilen.

Det kan dog være lidt upraktisk, at vognen skal være tilkoblet bilen for at man kan tænde LED-belysningen. Derfor er der blevet monteret solceller på taget, der leverer strøm til et bilbatteri, således at man altid kan tænde lyset ligesom der er mulighed for tilslutning af USB og 12V. Så risikerer man ikke at mobiltelefonen løber tør for strøm.

Der er også eftermonteret en teltskinne på vognen, der f.eks. kan bruges til et solsejl, som det ses på ovenstående billede.

Da der jo hverken er skabe eller skuffer til opbevaring af bagage mv. så har jeg bygget en seng, så der bliver opbevaringsplads under sovepladsen.

mini campingvogn

Udover sengen har jeg også tilkøbt en gaskasse til at montere foran på vognen, som man kender det fra de fleste campingvogne. Det kan være et praktisk sted til sine køkkenting.

Maden laves selvfølgelig på trangia ude i den friske natur, mens jeg kan slappe af på den medbragte klapstol.

Vognen vejer kun 270 kg, så man må fylde godt med bagage i den, da den har en tilladt totalvægt på 750 kg. Den lave vægt gør også, at én person let kan skubbe rundt med vognen, hvilket jo kan være en fordel, hvis man er alene afsted på tur.

Hvis du er blevet inspireret, så kan minicampingvognen købes her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *